Advocaat Job Knoester fileert talkshow Khalid & Sophie: 'Het is geen journalistiek meer'

Advocaat Job Knoester fileert talkshow Khalid & Sophie: 'Het is geen journalistiek meer'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 6 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Advocaat <em>Job Knoester</em> fileert talkshow <em>Khalid &amp; Sophie</em>: 'Het is geen journalistiek meer' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 6 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Advocaat Job Knoester geeft aan tafel bij Vandaag Inside een scherpe analyse van de talkshow Khalid & Sophie: "Daar zitten volgens mij alleen maar halvegaren naar te kijken. Dat is geen journalistiek meer. Het is geen journalistiek meer, maar activisme. Het is een communistisch geluid aan het worden. Het is geen journalistiek, het is echt vreselijk." Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Advocaat Job Knoester geeft aan tafel bij Vandaag Inside een scherpe analyse van de talkshow Khalid & Sophie: "Daar zitten volgens mij alleen maar halvegaren naar te kijken. Dat is geen journalistiek meer. Het is geen journalistiek meer, maar activisme. Het is een communistisch geluid aan het worden. Het is geen journalistiek, het is echt vreselijk."

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV