Vandaag Inside gemist? Johan Derksen maakt gehakt van mensenrechtenkwesties KNVB

Vandaag Inside gemist? Johan Derksen maakt gehakt van mensenrechtenkwesties KNVB

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 6 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Johan Derksen heeft de hoop opgegeven dat de KNVB ooit actie zal ondernemen voor mensenrechtenkwesties. De analist ergert zich enorm aan de houding van de Nederlandse voetbalbond, die weigert afstand te nemen van het voornemen van de FIFA om in 2034 het WK in Saudi-Arabië te organiseren.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Vandaag Inside</em> gemist? <em>Johan Derksen</em> maakt gehakt van mensenrechtenkwesties <em>KNVB</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 6 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Johan Derksen heeft de hoop opgegeven dat de KNVB ooit actie zal ondernemen voor mensenrechtenkwesties. De analist ergert zich enorm aan de houding van de Nederlandse voetbalbond, die weigert afstand te nemen van het voornemen van de FIFA om in 2034 het WK in Saudi-Arabië te organiseren. Tekst gaat verder onder de video. Johan looft NoaIn Vandaag Inside geeft Derksen echter wel een compliment aan verslaggever Noa Vahle, die Gijs de Jong van de KNVB kritisch ondervraagt. "Die jonge Noa zet die man nu al met de rug tegen de muur, want er kwam geen fatsoenlijk antwoord uit. Dat is dan de grote baas van de KNVB", aldus Johan Derksen. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Johan looft Noa
In Vandaag Inside geeft Derksen echter wel een compliment aan verslaggever Noa Vahle, die Gijs de Jong van de KNVB kritisch ondervraagt. "Die jonge Noa zet die man nu al met de rug tegen de muur, want er kwam geen fatsoenlijk antwoord uit. Dat is dan de grote baas van de KNVB", aldus Johan Derksen.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV