Frans en Mariska Bauer doen bijzondere ontdekking in Parijs: 'Vandaag is een bizarre dag'

Frans en Mariska Bauer doen bijzondere ontdekking in Parijs: 'Vandaag is een bizarre dag'

Frans en Mariska Bauer zijn gezamenlijk naar de Franse hoofdstad Parijs gereisd. Het koppel bezoekt onder andere het bekende Louvre-museum, wat voor Frans de eerste keer in zijn leven is. Hij noemt het zelf een 'bizarre dag'.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Frans</em> en <em>Mariska Bauer</em> doen bijzondere ontdekking in <em>Parijs</em>: 'Vandaag is een bizarre dag' Frans en Mariska Bauer zijn gezamenlijk naar de Franse hoofdstad Parijs gereisd. Het koppel bezoekt onder andere het bekende Louvre-museum, wat voor Frans de eerste keer in zijn leven is. Hij noemt het zelf een 'bizarre dag'. Tekst gaat verder onder de video. Cultuur snuiven"Een heel bijzondere dag in het leven van Frans Bauer," deelde de zanger op Instagram. "Vandaag ga ik samen met Maris cultuur snuiven. We zijn bij het Louvre, dus we gaan straks de Mona Lisa aanschouwen. Het heeft 50 jaar geduurd om dat een keer mee te maken, dus vandaag is een bizarre dag." Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Frans & Mariska Bauer en gezin weer terug van eerste vakantie sinds drie jaar Bekijk deze video » Frans en Mariska Bauer apetrots: zoon Christiaan cum laude afgestudeerd Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Cultuur snuiven
"Een heel bijzondere dag in het leven van Frans Bauer," deelde de zanger op Instagram. "Vandaag ga ik samen met Maris cultuur snuiven. We zijn bij het Louvre, dus we gaan straks de Mona Lisa aanschouwen. Het heeft 50 jaar geduurd om dat een keer mee te maken, dus vandaag is een bizarre dag."

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV