Heftige beelden: vuurzee verwoest Rotterdamse kerk, gigantische schade (video)

Heftige beelden: vuurzee verwoest Rotterdamse kerk, gigantische schade (video)

<em>Heftige beelden</em>: vuurzee verwoest Rotterdamse kerk, gigantische schade (video) Een kerk in de Rotterdamse wijk Overschie is in vlammen opgegaan. De brandweer is de hele nacht bezig geweest met blussen. Er raakte niemand gewond, maar de schade aan het gebouw is gigantisch. Volgens RTL Nieuws is het gebouw waarschijnlijk niet meer te redden. Een man uit Brabant werd opgepakt. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Zien: dertig centimeter sneeuw zorgt voor grote overlast in München (video) Bekijk deze video » Hartverscheurende beelden: twee kinderen komen om bij frontale botsing met spookrijder op A1 bij Amersfoort Bekijk deze video » Pieter Omtzigt in opperbeste stemming na gesprek met Geert Wilders: 'Lucht geklaard' Bekijk deze video »
Nieuws :
Heftige beelden: vuurzee verwoest Rotterdamse kerk, gigantische schade (video)

Een kerk in de Rotterdamse wijk Overschie is in vlammen opgegaan. De brandweer is de hele nacht bezig geweest met blussen. Er raakte niemand gewond, maar de schade aan het gebouw is gigantisch. Volgens RTL Nieuws is het gebouw waarschijnlijk niet meer te redden. Een man uit Brabant werd opgepakt.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV