Selectiecommissie Songfestival: ‘Maandag wordt Nederlandse inzending bekend’ (video)

Selectiecommissie Songfestival: ‘Maandag wordt Nederlandse inzending bekend’ (video)

Selectiecommissie <em>Songfestival</em>: ‘Maandag wordt Nederlandse inzending bekend’ (video) De selectiecommissie van het Eurovisie Songfestival komt vrijdag met een belangrijke mededeling: maandag maken zij bekend wie Nederland volgend jaar zal vertegenwoordigen op het liedjesfestijn in Malmö. Deze keer mocht iedereen zich inschrijven. Commissie open over selectieprocesDe selectiecommissie bestaat uit voorzitter Twan van de Nieuwenhuijzen, Carolien Borgers, Hila Noorzai, Cornald Maas, Sander Lantinga, Jacqueline Govaert en Jaap Reesema. In een video is te zien hoe zij dit jaar te werk zijn gegaan. Na het valse optreden van Mia Nicolai en Dion Cooper van vorig jaar met Burning Daylight, werd er heel wat kritiek geuit op de keuze voor deze artiesten. Nu is er meer transparantie, zo is te zien in de video hieronder. De artiest wordt voor 2024 wordt maandag 11 december bekendgemaakt, momenteel worden namen genoemd als Davina Michelle, Nick Schilder en Numidia. Bekijk de video van de selectiecommissie van het Eurovisie Songfestival hieronder. Het Songfestival vindt in 2024 plaats tussen 7 en 11 mei in Malmö. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Eurovisie Songfestival (@songfestival.avrotros) Zaterdag in Beste Zangers: Numidia schittert met 'Arcade' van Duncan Laurence Bekijk deze video » Gaat Anouk opnieuw meedoen aan het Eurovisie Songfestival? (video) Bekijk deze video »

De selectiecommissie van het Eurovisie Songfestival komt vrijdag met een belangrijke mededeling: maandag maken zij bekend wie Nederland volgend jaar zal vertegenwoordigen op het liedjesfestijn in Malmö. Deze keer mocht iedereen zich inschrijven.

Commissie open over selectieproces
De selectiecommissie bestaat uit voorzitter Twan van de Nieuwenhuijzen, Carolien Borgers, Hila Noorzai, Cornald Maas, Sander Lantinga, Jacqueline Govaert en Jaap Reesema. In een video is te zien hoe zij dit jaar te werk zijn gegaan. Na het valse optreden van Mia Nicolai en Dion Cooper van vorig jaar met Burning Daylight, werd er heel wat kritiek geuit op de keuze voor deze artiesten. Nu is er meer transparantie, zo is te zien in de video hieronder. De artiest wordt voor 2024 wordt maandag 11 december bekendgemaakt, momenteel worden namen genoemd als Davina Michelle, Nick Schilder en Numidia.

Bekijk de video van de selectiecommissie van het Eurovisie Songfestival hieronder. Het Songfestival vindt in 2024 plaats tussen 7 en 11 mei in Malmö.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV