Hart van Nederland: meerdere woningen in Delfzijl ontruimd om ontploffingsgevaar (video)

Hart van Nederland: meerdere woningen in Delfzijl ontruimd om ontploffingsgevaar (video)

Friday 8 December 2023 om 17:36

<em>Hart van Nederland</em>: meerdere woningen in Delfzijl ontruimd om ontploffingsgevaar (video) In Delfzijl zijn vrijdag enkele woningen enige tijd ontruimd geweest om ontploffingsgevaar door gas in een woning, meldt de politie. Er was iemand in de woning die er niet uit wilde, meldt Hart van Nederland. De politie riep een gespecialiseerd arrestatieteam op, dat de persoon uit de woning heeft gehaald, meldt de politie. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.
Nieuws :

In Delfzijl zijn vrijdag enkele woningen enige tijd ontruimd geweest om ontploffingsgevaar door gas in een woning, meldt de politie. Er was iemand in de woning die er niet uit wilde, meldt Hart van Nederland. De politie riep een gespecialiseerd arrestatieteam op, dat de persoon uit de woning heeft gehaald, meldt de politie.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's