Matthijs van Nieuwkerk over overstap naar RTL: 'Ik wil echt iets nieuws' (video)

Matthijs van Nieuwkerk over overstap naar RTL: 'Ik wil echt iets nieuws' (video)

<em>Matthijs van Nieuwkerk</em> over overstap naar RTL: 'Ik wil echt iets nieuws' (video) Interview: emotionele Matthijs van Nieuwkerk ligt altijd nog wakker van DWDD-misstanden (video) Bekijk deze video » Het hoge woord is eruit: Matthijs van Nieuwkerk gaat aan de slag bij RTL. Het is de ultieme climax na een week vol aardverschuivingen in de tv-wereld. Na zijn vertrek bij BNNVARA en een periode van reflectie heeft hij een contract getekend voor vier jaar. RTL Boulevard-verslaggever Joost Maiburg vroeg Matthijs het hemd van het lijf over zijn komst. Ook reflecteerde Van Nieuwkerk uitgebreid op de misstanden bij DWDD. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Matthijs van Nieuwkerk over overstap naar RTL: 'Ik wil echt iets nieuws' (video)

Het hoge woord is eruit: Matthijs van Nieuwkerk gaat aan de slag bij RTL. Het is de ultieme climax na een week vol aardverschuivingen in de tv-wereld. Na zijn vertrek bij BNNVARA en een periode van reflectie heeft hij een contract getekend voor vier jaar. RTL Boulevard-verslaggever Joost Maiburg vroeg Matthijs het hemd van het lijf over zijn komst. Ook reflecteerde Van Nieuwkerk uitgebreid op de misstanden bij DWDD.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV