Zien: de Walrus swingt in The Masked Singer op Jailhouse Rock (video)

Zien: de Walrus swingt in The Masked Singer op Jailhouse Rock (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer van vrijdag 8 december. Je kunt The Masked Singer terugkijken op Gids.tv.

De Walrus heeft vrijdag weer een spetterend optreden neergezet in The Masked Singer. Maar wie zit er toch achter het masker?

Zien: de Walrus swingt in <em>The Masked Singer</em> op <em>Jailhouse Rock</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer van vrijdag 8 december. Je kunt The Masked Singer terugkijken op Gids.tv. De Walrus heeft vrijdag weer een spetterend optreden neergezet in The Masked Singer. Maar wie zit er toch achter het masker? RockDe Walrus is een echte charmeur en gooit al zijn charmes in de strijd om het publiek te vermaken. Met het nummer Jailhouse Rock swingt hij op het podium van The Masked Singer. Hoewel het optreden steengoed is, komt het panel maar niet achter de identiteit van de vrolijke figuur. The Masked Singer is iedere vrijdag te zien bij RTL4. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: de Walrus swingt in The Masked Singer op Jailhouse Rock (video)

Rock
De Walrus is een echte charmeur en gooit al zijn charmes in de strijd om het publiek te vermaken. Met het nummer Jailhouse Rock swingt hij op het podium van The Masked Singer. Hoewel het optreden steengoed is, komt het panel maar niet achter de identiteit van de vrolijke figuur.

The Masked Singer is iedere vrijdag te zien bij RTL4. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV