The Masked Singer: vrolijke Badeend zet de boel op stelten (video)

The Masked Singer: vrolijke Badeend zet de boel op stelten (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer van vrijdag 8 december. Je kunt The Masked Singer terugkijken op Gids.tv.

<em>The Masked Singer</em>: vrolijke Badeend zet de boel op stelten (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer van vrijdag 8 december. Je kunt The Masked Singer terugkijken op Gids.tv. De Badeend geeft wederom een waanzinnig optreden. De panelleden van The Masked Singer hebben geen idee wie er in het pak zit. Hun vermoedens gaan van een actrice uit de Luizenmoeder tot de seksuologe van Married At First Sight. Wie zit er toch in het pak? The Masked Singer is iedere vrijdag te zien bij RTL4. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.
TV :
The Masked Singer: vrolijke Badeend zet de boel op stelten (video)

De Badeend geeft wederom een waanzinnig optreden. De panelleden van The Masked Singer hebben geen idee wie er in het pak zit. Hun vermoedens gaan van een actrice uit de Luizenmoeder tot de seksuologe van Married At First Sight. Wie zit er toch in het pak?

The Masked Singer is iedere vrijdag te zien bij RTL4. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV