Ben van der Burg geconfronteerd met zangbeelden kerstpromo: 'Gewoon stoned!' (video)

Ben van der Burg geconfronteerd met zangbeelden kerstpromo: 'Gewoon stoned!' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 8 december. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Ben van der Burg</em> geconfronteerd met zangbeelden kerstpromo: 'Gewoon stoned!' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 8 december. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Vandaag Inside toont beelden van tech-expert Ben van der Burg tijdens de opnames van de SBS6-kerstpromo. Hoewel Van der Burg het zelf niet doorhad, blijkt hij wel héél erg genoten te hebben van de opnames. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Vandaag Inside toont beelden van tech-expert Ben van der Burg tijdens de opnames van de SBS6-kerstpromo. Hoewel Van der Burg het zelf niet doorhad, blijkt hij wel héél erg genoten te hebben van de opnames.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV