Hilarisch: Johan Derksen en Wilfred Genee imiteren elkaar met carnavalsmasker in VI (video)

Hilarisch: Johan Derksen en Wilfred Genee imiteren elkaar met carnavalsmasker in VI (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 8 december. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Hilarisch: <em>Johan Derksen</em> en Wilfred Genee imiteren elkaar met carnavalsmasker in <em>VI</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 8 december. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Johan, Wilfred en René tonen tijdens de vrijdagavond-uitzending van Vandaag Inside alvast hun carnavalsmasker. Het levert hilarische beelden op. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Johan, Wilfred en René tonen tijdens de vrijdagavond-uitzending van Vandaag Inside alvast hun carnavalsmasker. Het levert hilarische beelden op.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV