Nederland weg van sexy Angels Inc-act in Ranking the Talent: "Ik wil ook zo een kast" (video)

Nederland weg van sexy Angels Inc-act in Ranking the Talent: "Ik wil ook zo een kast" (video)

Nederland weg van sexy <em>Angels Inc</em>-act in <em>Ranking the Talent</em>: &quot;Ik wil ook zo een kast&quot; (video) Zaterdagavond zagen we in Ranking the Talent de illusionisten van Angels Inc voorbijkomen. De kijkers blijken fan van de show want op X laten meerderen weten dat Angels Inc op nummer 1 op hun lijstje staan. Ook de jury is fan... Lees verder onder het bericht. Ik denk dat ik hiervoor ga. #rankingthetalent pic.twitter.com/uCzi4dPvul— Judith (@judithblogtsolo) December 9, 2023 Glitter and glamourDe act van Angels Inc begint met twee dames in een glitterpak. Een brunette zingt het publiek toe en onthult een vrouw uit een kist. De drie dames laten het publiek en de jury met open mond kijken naar de show: "Het wordt steeds leuker voor je he", zegt Nina Warink tegen Kalvijn. Er komen tientallen sexy dames uit een kast. Ranking the Talent is elke zaterdag om 20:00 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Ranking the Talent terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl. Bekijk ook X gaat los op act Rob & Emiel: "Illusionisten zijn verschrikkelijk slecht. Kleuterschool" (video) Bekijk deze video » Zien: Dansgroep World of Afro geeft spetterende show op My Power Bekijk deze video »
TV :
Sunday 10 December 2023 om 08:46

Zaterdagavond zagen we in Ranking the Talent de illusionisten van Angels Inc voorbijkomen. De kijkers blijken fan van de show want op X laten meerderen weten dat Angels Inc op nummer 1 op hun lijstje staan. Ook de jury is fan...

Lees verder onder het bericht.

Glitter and glamour
De act van Angels Inc begint met twee dames in een glitterpak. Een brunette zingt het publiek toe en onthult een vrouw uit een kist. De drie dames laten het publiek en de jury met open mond kijken naar de show: "Het wordt steeds leuker voor je he", zegt Nina Warink tegen Kalvijn. Er komen tientallen sexy dames uit een kast.

Ranking the Talent is elke zaterdag om 20:00 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Ranking the Talent terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's