Winkelketen ZARA onder vuur door deze campagne: "Dit is duidelijk een sneer naar Gaza"

Winkelketen ZARA onder vuur door deze campagne: "Dit is duidelijk een sneer naar Gaza"

De winkelketen ZARA ligt zwaar onder vuur na een misplaatste campagne. Op de beelden is een vrouw te zien met in haar handen een persoon gewikkeld in een doek. Ook zien we we kapotgeslagen beton. De kijkers van de campagne vinden deze beelden erg naar vanwege de genocide die in Gaza plaatsvindt. Daar zien we dagelijks moeders met in doeken gewikkelde overleden kinderen en kapot gebombardeerde gebouwen. Bekijk de campagne beelden hieronder.

"Bizar"
De mensen op social media uiten hun mening: "Zojuist mijn account van Zara verwijderd! Ik gooi alle kleding van Zara weg. Wij zijn met 6 man thuis en kochten altijd bij Zara! Ik schaam me ervoor! Ik geef de kleding niet weg! Ik gooi ze weg! Verbranden! Klaar met deze harteloze supporters!", schrijft iemand. Een ander schrijft: "Één dode lichaam wikkelen in een witte gewaad is één islamitische gebruik wat Zara nu belachelijk maakt. Samen met het “Palestina” plattegrond en de opmerkingen van de hoofdontwerper in 2021, is dit duidelijk één sneer naar Gaza. Bizar bizar bizar, cancel en boycot Zara." Bekijk de campagne hieronder.

Bekijk hieronder hoe druk het was in de winkelstraten net voor pakjesavond 2023.

Winkelketen <em>ZARA</em> onder vuur door deze campagne: &quot;Dit is duidelijk een sneer naar Gaza&quot; De winkelketen ZARA ligt zwaar onder vuur na een misplaatste campagne. Op de beelden is een vrouw te zien met in haar handen een persoon gewikkeld in een doek. Ook zien we we kapotgeslagen beton. De kijkers van de campagne vinden deze beelden erg naar vanwege de genocide die in Gaza plaatsvindt. Daar zien we dagelijks moeders met in doeken gewikkelde overleden kinderen en kapot gebombardeerde gebouwen. Bekijk de campagne beelden hieronder. ZIEN: Rico Verhoeven spreekt zich uit over Gaza tijdens GLORY Collision 6 Bekijk deze video » "Bizar"De mensen op social media uiten hun mening: "Zojuist mijn account van Zara verwijderd! Ik gooi alle kleding van Zara weg. Wij zijn met 6 man thuis en kochten altijd bij Zara! Ik schaam me ervoor! Ik geef de kleding niet weg! Ik gooi ze weg! Verbranden! Klaar met deze harteloze supporters!", schrijft iemand. Een ander schrijft: "Één dode lichaam wikkelen in een witte gewaad is één islamitische gebruik wat Zara nu belachelijk maakt. Samen met het “Palestina” plattegrond en de opmerkingen van de hoofdontwerper in 2021, is dit duidelijk één sneer naar Gaza. Bizar bizar bizar, cancel en boycot Zara." Bekijk de campagne hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door CESTMOCRO ??|?? (@cestmocro) Bekijk hieronder hoe druk het was in de winkelstraten net voor pakjesavond 2023. Bekijk ook ZIEN: Tienduizenden mensen protesteren in Londen tegen de 'genocide' in Palestina Bekijk deze video » Jood over 'genocide' in Palestina: "Israel, stop met kinderen bombaderen" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Winkelketen ZARA onder vuur door deze campagne: "Dit is duidelijk een sneer naar Gaza"

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV