Jury lacht zich rot in Maestro: "Het tempo was te hoog" (video)

Jury lacht zich rot in Maestro: "Het tempo was te hoog" (video)

Jury lacht zich rot in <em>Maestro</em>: &quot;Het tempo was te hoog&quot; (video) In de tweede aflevering van de dirigeerwedstrijd Maestro presteert kandidaat Ammar Bozoglu het om het orkest nog hoger op te zwepen dan Tjitske Reidinga al deed vorige week in de eerste aflevering van het seizoen. De jury komt niet meer bij. "Het tempo was te hoog", aldus jurylid Ed Spanjaard. Bekijk het in het fragment uit Maestro hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door AVROTROS Klassiek (@avrotrosklassiek) Bekijk het volledige fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de mooiste fragmenten van Maestro terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Tjitske Reidinga dirigeert de Sabeldans in Maestro: 'Ga je het nog afmaken? (video) Bekijk deze video » Pepijn Lanen dirigeert de Hongaarse Dans van Brahms in Maestro (video) Bekijk deze video » Zien: Glodi Lugungu dirigeert Pizzicato van Léo Delibes in eerste Maestro (video) Bekijk deze video »

In de tweede aflevering van de dirigeerwedstrijd Maestro presteert kandidaat Ammar Bozoglu het om het orkest nog hoger op te zwepen dan Tjitske Reidinga al deed vorige week in de eerste aflevering van het seizoen. De jury komt niet meer bij. "Het tempo was te hoog", aldus jurylid Ed Spanjaard.

Bekijk het in het fragment uit Maestro hieronder.

Bekijk het volledige fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de mooiste fragmenten van Maestro terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV