Mark Baanders plaagt Guido Spek tijdens halve finale: "Vandaag ga jij eruit jongen!"

Mark Baanders plaagt Guido Spek tijdens halve finale: "Vandaag ga jij eruit jongen!"

Mark Baanders plaagt <em>Guido Spek</em> tijdens halve finale: &quot;Vandaag ga jij eruit jongen!&quot; In de halve finale van Expeditie Robinson zien we Guido Spek, Ilse Paulis, Jochen Otten, Mark Baanders en Willem Voogd strijden om de felbegeerde finaleplaatsen. De kandidaten krijgen een brief over de laatste fase van het programma. Wie vertrekt naar huis?De heren en dame moeten direct hun spullen inpakken, want ze komen niet meer terug op het eiland. Ze vinden het allemaal spannend. Mark Baanders zit Guido Spek te stangen en roept dat hij vandaag naar huis gaat. Guido lacht om de grappen van Mark en is al blij dat er geen akelige eilandraden meer zijn. Expeditie Robinson is elke zondag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Na afloop kun je iedere aflevering van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook De eerste halve finale beelden van Expeditie Robinson: de eetproef is dit jaar weer terug Bekijk deze video » Expeditie Robinson: laatste twee afvallers doen boekje open over woordenwisseling (Back2Base) Bekijk deze video »
TV :
Mark Baanders plaagt Guido Spek tijdens halve finale: "Vandaag ga jij eruit jongen!"

In de halve finale van Expeditie Robinson zien we Guido Spek, Ilse Paulis, Jochen Otten, Mark Baanders en Willem Voogd strijden om de felbegeerde finaleplaatsen. De kandidaten krijgen een brief over de laatste fase van het programma.

Wie vertrekt naar huis?
De heren en dame moeten direct hun spullen inpakken, want ze komen niet meer terug op het eiland. Ze vinden het allemaal spannend. Mark Baanders zit Guido Spek te stangen en roept dat hij vandaag naar huis gaat. Guido lacht om de grappen van Mark en is al blij dat er geen akelige eilandraden meer zijn.

Expeditie Robinson is elke zondag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Na afloop kun je iedere aflevering van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's