Renze gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Renze gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Renze gemist? Bekijk hier de hele uitzending Op RTL 4 wordt maandag het talkshow-stokje weer doorgegeven. Beau gaat met vakantie en Renze keert weer terug op de late avond. Wie volgt Eva Jinek op?De afgelopen tijd was Renze Klamer wel op de zondagavond met zijn talkshow te zien op RTL 4, maar in december keert hij weer terug op de doordeweekse dagen. Elke werkdag bespreekt hij de actualiteiten met zijn gasten, en is er ook tijd en ruimte voor muziek. Renze wisselt momenteel af met Beau van Erven Dorens (werkdagen) en Humberto (zondag). Even geleden maakte Eva Jinek bekend dat ze terugkeert naar de NPO, het is nog niet bekend wie dit gat bij RTL gaat opvullen. De geruchtenmolen draait volop, namen als Jeroen Pauw en Matthijs van Nieuwkerk worden gefluisterd… Talkshow en spelprogrammaRenze Klamer was afgelopen jaar niet alleen met zijn talkshow te zien bij RTL, in mei 2023 ging hij ook als presentator aan de slag van een spelprogramma. In Het onbekende gingen veertien kandidaten, verdeeld over een team met bekende en onbekende Nederlanders, de strijd met elkaar aan in de natuur van Slovenië, waar ze zo snel mogelijk een eindpunt moeten vinden.
Uitzending :
Renze gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Op RTL 4 wordt maandag het talkshow-stokje weer doorgegeven. Beau gaat met vakantie en Renze keert weer terug op de late avond.

Wie volgt Eva Jinek op?
De afgelopen tijd was Renze Klamer wel op de zondagavond met zijn talkshow te zien op RTL 4, maar in december keert hij weer terug op de doordeweekse dagen. Elke werkdag bespreekt hij de actualiteiten met zijn gasten, en is er ook tijd en ruimte voor muziek. Renze wisselt momenteel af met Beau van Erven Dorens (werkdagen) en Humberto (zondag). Even geleden maakte Eva Jinek bekend dat ze terugkeert naar de NPO, het is nog niet bekend wie dit gat bij RTL gaat opvullen. De geruchtenmolen draait volop, namen als Jeroen Pauw en Matthijs van Nieuwkerk worden gefluisterd…

Talkshow en spelprogramma
Renze Klamer was afgelopen jaar niet alleen met zijn talkshow te zien bij RTL, in mei 2023 ging hij ook als presentator aan de slag van een spelprogramma. In Het onbekende gingen veertien kandidaten, verdeeld over een team met bekende en onbekende Nederlanders, de strijd met elkaar aan in de natuur van Slovenië, waar ze zo snel mogelijk een eindpunt moeten vinden.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Renze

Actuele video's

Meer actuele video's