Familie Gillis: Massa is Kassa gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Familie Gillis: Massa is Kassa gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Familie Gillis: Massa is Kassa gemist? Bekijk hier de hele uitzending Dinsdag staat een gloednieuwe aflevering van Familie Gillis: massa is kassa klaar bij SBS6. De realityserie volgt het leven van de steenrijke Peter Gillis, die deze keer naar de rechter moet vanwege een hoogopgelopen conflict met zijn ex. Alle fragmenten uit deze uitzending Zien: Wendy maakt onsmakelijke opmerking over de ballen van Peter Gillis Bekijk deze video » Romantiek met WendyNa lange tijd staan Peter en Nicol weer oog in oog met elkaar in de rechtbank, zo is te zien in deze aflevering. Verder worden JP en Leo geconfronteerd met fanatieke fans. En Peter regelt een ongekend romantische avond voor zijn Wendy. NicollekeIn eerdere seizoenen was Nicol Kremers nog volop in beeld in deze serie als de vriendin van Gillis. Maar begin dit jaar werd bekend dat de twee een punt achter hun relatie hadden gezet, en sindsdien is deze breuk uitgegroeid tot een oorlog. ‘Nicolleke’ beschuldigt Peter onder meer van ernstige mishandeling, terwijl Peter eist dat ze zich niet meer in het openbaar uitspreekt over hun relatie.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Dinsdag staat een gloednieuwe aflevering van Familie Gillis: massa is kassa klaar bij SBS6. De realityserie volgt het leven van de steenrijke Peter Gillis, die deze keer naar de rechter moet vanwege een hoogopgelopen conflict met zijn ex.

Romantiek met Wendy
Na lange tijd staan Peter en Nicol weer oog in oog met elkaar in de rechtbank, zo is te zien in deze aflevering. Verder worden JP en Leo geconfronteerd met fanatieke fans. En Peter regelt een ongekend romantische avond voor zijn Wendy.

Nicolleke
In eerdere seizoenen was Nicol Kremers nog volop in beeld in deze serie als de vriendin van Gillis. Maar begin dit jaar werd bekend dat de twee een punt achter hun relatie hadden gezet, en sindsdien is deze breuk uitgegroeid tot een oorlog. ‘Nicolleke’ beschuldigt Peter onder meer van ernstige mishandeling, terwijl Peter eist dat ze zich niet meer in het openbaar uitspreekt over hun relatie.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Familie Gillis: massa is kassa

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV