Zien: Frans Timmermans vergelijkt Geert Wilders met witte haai uit Finding Nemo (video)

Zien: Frans Timmermans vergelijkt Geert Wilders met witte haai uit Finding Nemo (video)

Wednesday 13 December 2023 om 14:33

De nieuwe Tweede Kamer is geïnstaleerd en vandaag gingen de kersverse nieuwe kamerleden met elkaar in debat over de formatie. Het levert al direct opvallende momenten op.

Timmermans
Frans Timmermans heeft grote kritiek op het formatieproces tot dusver en vindt het onbegrijpelijk dat er onderhandeld moet worden over de grondwet. Timmermans vergelijkt Geert Wilders met de witte haai Bruce van Finding Nemo, die zegt vegetarisch te zijn, maar als hij bloed ruikt zich niet kan bedwingen.

Bekijk de video van Politiek Nederland hierboven. Hieronder zie je een fragment uit hetzelfde debat van Hart van Nederland, waarin Wilders zegt zijn oude opruiende uitspraken niet terug te willen nemen.

Zien: Frans Timmermans vergelijkt Geert Wilders met witte haai uit <em>Finding Nemo</em> (video) Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Politiek Nederland (@politieknederland) De nieuwe Tweede Kamer is geïnstaleerd en vandaag gingen de kersverse nieuwe kamerleden met elkaar in debat over de formatie. Het levert al direct opvallende momenten op. TimmermansFrans Timmermans heeft grote kritiek op het formatieproces tot dusver en vindt het onbegrijpelijk dat er onderhandeld moet worden over de grondwet. Timmermans vergelijkt Geert Wilders met de witte haai Bruce van Finding Nemo, die zegt vegetarisch te zijn, maar als hij bloed ruikt zich niet kan bedwingen. Bekijk de video van Politiek Nederland hierboven. Hieronder zie je een fragment uit hetzelfde debat van Hart van Nederland, waarin Wilders zegt zijn oude opruiende uitspraken niet terug te willen nemen.
Politiek :
Zien: Frans Timmermans vergelijkt Geert Wilders met witte haai uit Finding Nemo (video)

Actuele video's

Meer actuele video's