B&B Vol Liefde: De Aftrap gemist? Bekijk hier de hele uitzending

B&B Vol Liefde: De Aftrap gemist? Bekijk hier de hele uitzending

B&B Vol Liefde: De Aftrap gemist? Bekijk hier de hele uitzending Donderdag kunnen we alvast weer warmlopen voor het vierde seizoen van B&B vol liefde. In De aftrap leren we de bed and breakfasteigenaren kennen die we deze zomer bij RTL 4 gaan volgen tijdens hun liefdesavontuur. Vanaf donderdag kan iedereen die geïnteresseerd is in één van de kandidaten een liefdesbrief schrijven… Alle fragmenten uit deze uitzending Donderdag in B&B Vol Liefde: Suzanne runt een naturistencamping in Frankrijk Bekijk deze video » LiefdesavontuurIn deze special stellen de nieuwe Nederlandse B&B-eigenaren die in het buitenland wonen zich voor aan de kijkers. Ze staan te trappelen om hun harten open te stellen voor een leuke partner uit Nederland met wie zij hun leven verder willen delen. De mogelijke deelnemers vertellen naar wat voor partner ze op zoek zijn om samen aan dit liefdesavontuur te beginnen. In de zomer van 2024 kun je deze zoektocht naar de liefde volgen bij RTL 4 en Videoland. Winter vol liefdeWie niet kan wachten tot de zomermaanden, kan gelukkig vanaf maandag 18 december genieten van Winter vol liefde. Dit is de eerste winterse editie van het datingprogramma. Deze keer gaan Benjamin (Zwitserland), Edith (Oostenrijk), Guido (Zweden), Marco (Noorwegen) en Saul (Zwitserland) op zoek naar een nieuwe liefde. Zal deze winterse versie van B&B vol liefde net zo veel kijkers trekken als de zomerse editie?
Uitzending :
B&B Vol Liefde: De Aftrap gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Thursday 14 December 2023 om 22:08

Donderdag kunnen we alvast weer warmlopen voor het vierde seizoen van B&B vol liefde. In De aftrap leren we de bed and breakfasteigenaren kennen die we deze zomer bij RTL 4 gaan volgen tijdens hun liefdesavontuur. Vanaf donderdag kan iedereen die geïnteresseerd is in één van de kandidaten een liefdesbrief schrijven…

Liefdesavontuur
In deze special stellen de nieuwe Nederlandse B&B-eigenaren die in het buitenland wonen zich voor aan de kijkers. Ze staan te trappelen om hun harten open te stellen voor een leuke partner uit Nederland met wie zij hun leven verder willen delen. De mogelijke deelnemers vertellen naar wat voor partner ze op zoek zijn om samen aan dit liefdesavontuur te beginnen. In de zomer van 2024 kun je deze zoektocht naar de liefde volgen bij RTL 4 en Videoland.

Winter vol liefde
Wie niet kan wachten tot de zomermaanden, kan gelukkig vanaf maandag 18 december genieten van Winter vol liefde. Dit is de eerste winterse editie van het datingprogramma. Deze keer gaan Benjamin (Zwitserland), Edith (Oostenrijk), Guido (Zweden), Marco (Noorwegen) en Saul (Zwitserland) op zoek naar een nieuwe liefde. Zal deze winterse versie van B&B vol liefde net zo veel kijkers trekken als de zomerse editie?

Bekijk hier alle video's en artikelen van B&B Vol liefde

Actuele video's

Meer actuele video's