Wilfred Genee: 'Johan, je ziet eruit alsof je een half jaar in het water hebt gelegen' (Vandaag Inside)

Wilfred Genee: 'Johan, je ziet eruit alsof je een half jaar in het water hebt gelegen' (Vandaag Inside)

Vrijdag 15 december 2023 om 07:58

Wilfred Genee was weer complimenteus als altijd donderdagavond, toen hij het met Johan Derksen had over diens glansrol in de film Opa Cor: 'Zo kwam je binnen. Je ziet er echt uit alsof je al een half jaar in het water hebt gelegen', grapte hij. Maar zo ver zat hij misschien niet eens naast de werkelijkheid...

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 14 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Wilfred Genee: 'Johan, je ziet eruit alsof je een half jaar in het water hebt gelegen' (<em>Vandaag Inside</em>) Wilfred Genee was weer complimenteus als altijd donderdagavond, toen hij het met Johan Derksen had over diens glansrol in de film Opa Cor: 'Zo kwam je binnen. Je ziet er echt uit alsof je al een half jaar in het water hebt gelegen', grapte hij. Maar zo ver zat hij misschien niet eens naast de werkelijkheid... Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 14 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's