The Masked Singer: ontmaskerd Hert oefende in bos vanwege geheimhouding (video)

The Masked Singer: ontmaskerd Hert oefende in bos vanwege geheimhouding (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer van vrijdag 15 december. Je kunt [The Masked Singer](https://www.gids.tv/tv-gids/uitzending/the-masked-singer-nederland/9722589 terugkijken) op Gids.tv.

<em>The Masked Singer</em>: ontmaskerd Hert oefende in bos vanwege geheimhouding (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer van vrijdag 15 december. Je kunt [The Masked Singer](https://www.gids.tv/tv-gids/uitzending/the-masked-singer-nederland/9722589 terugkijken) op Gids.tv. Helaas kreeg het Hert te weinig publieksstemmen en moest ze haar masker afzetten. Het panel was weer totaal verrast. Ze vertelt hoe ze, heel toepasselijk, in het bos heeft moeten oefenen om haar deelname aan The Masked Singer geheim te houden. Maar ook met haar lengte heeft ze menigeen op het verkeerde been gezet... The Masked Singer is iedere vrijdag te zien bij RTL4. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.
TV :
The Masked Singer: ontmaskerd Hert oefende in bos vanwege geheimhouding (video)

Helaas kreeg het Hert te weinig publieksstemmen en moest ze haar masker afzetten. Het panel was weer totaal verrast. Ze vertelt hoe ze, heel toepasselijk, in het bos heeft moeten oefenen om haar deelname aan The Masked Singer geheim te houden. Maar ook met haar lengte heeft ze menigeen op het verkeerde been gezet...

The Masked Singer is iedere vrijdag te zien bij RTL4. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's