The Masked Singer: rappende Magiër danst en kickt erop los

The Masked Singer: rappende Magiër danst en kickt erop los

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer van vrijdag 15 december. Je kunt [The Masked Singer](https://www.gids.tv/tv-gids/uitzending/the-masked-singer-nederland/9722589 terugkijken) op Gids.tv.

<em>The Masked Singer</em>: rappende Magiër danst en kickt erop los Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer van vrijdag 15 december. Je kunt [The Masked Singer](https://www.gids.tv/tv-gids/uitzending/the-masked-singer-nederland/9722589 terugkijken) op Gids.tv. Met een rap en een gelikte choreografie zorgt de Magiër voor een te gek optreden in The Masked Singer. Zijn tegenstanders in deze wedstrijd zongen gewoon een liedje maar hij kickt erop los en zet de studio op z'n kop! The Masked Singer is iedere vrijdag te zien bij RTL4. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.
TV :
The Masked Singer: rappende Magiër danst en kickt erop los

Met een rap en een gelikte choreografie zorgt de Magiër voor een te gek optreden in The Masked Singer. Zijn tegenstanders in deze wedstrijd zongen gewoon een liedje maar hij kickt erop los en zet de studio op z'n kop!

The Masked Singer is iedere vrijdag te zien bij RTL4. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's