Zien! Eekhoorn swingt de pan uit met 'Dance The Night' in The Masked Singer

Zien! Eekhoorn swingt de pan uit met 'Dance The Night' in The Masked Singer

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer van vrijdag 15 december. Je kunt [The Masked Singer](https://www.gids.tv/tv-gids/uitzending/the-masked-singer-nederland/9722589 terugkijken) op Gids.tv.

Zien! Eekhoorn swingt de pan uit met 'Dance The Night' in <em>The Masked Singer</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer van vrijdag 15 december. Je kunt [The Masked Singer](https://www.gids.tv/tv-gids/uitzending/the-masked-singer-nederland/9722589 terugkijken) op Gids.tv. De Eekhoorn geeft een dijk van een show weg in The Masked Singer. Met Dua Lipa's 'Dance The Night' swingt ze de pan uit en de hele studio met haar. Niet alleen Monica Geuze, iedereen gaat los tijdens het optreden van de Eekhoorn. Maar wie zit er toch in de pak, Marieke Elsinga of Monique Smit? The Masked Singer is iedere vrijdag te zien bij RTL4. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien! Eekhoorn swingt de pan uit met 'Dance The Night' in The Masked Singer

De Eekhoorn geeft een dijk van een show weg in The Masked Singer. Met Dua Lipa's 'Dance The Night' swingt ze de pan uit en de hele studio met haar. Niet alleen Monica Geuze, iedereen gaat los tijdens het optreden van de Eekhoorn. Maar wie zit er toch in de pak, Marieke Elsinga of Monique Smit?

The Masked Singer is iedere vrijdag te zien bij RTL4. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's