Zien: verbaasde dochter ziet ontmaskering Ron Boszhard in The Masked Singer (video)

Zien: verbaasde dochter ziet ontmaskering Ron Boszhard in The Masked Singer (video)

De dochter van Ron Boszhard is groot fan van The Masked Singer, het was voor haar een grote verrassing dat haar vader in het Buffel pak zat. Oom Carlo Boszhard filmde haar reactie.

Lees verder onder de video.

Zien: verbaasde dochter ziet ontmaskering Ron Boszhard in <em>The Masked Singer</em> (video) De dochter van Ron Boszhard is groot fan van The Masked Singer, het was voor haar een grote verrassing dat haar vader in het Buffel pak zat. Oom Carlo Boszhard filmde haar reactie. Lees verder onder de video. OntmaskeringIn de Instagram-video die Ron Boszhard plaatste, zie je de reactie van zijn dochter als ze erachter komt dat haar vader in het pak van de Buffel zat in The Masked Singer. Dat ze het niet in de gaten had, is niet zo gek, want ook broer Carlo had niks in de gaten tijdens de uitzending. The Masked Singer is iedere vrijdag te zien bij RTL4. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Ontmaskering
In de Instagram-video die Ron Boszhard plaatste, zie je de reactie van zijn dochter als ze erachter komt dat haar vader in het pak van de Buffel zat in The Masked Singer. Dat ze het niet in de gaten had, is niet zo gek, want ook broer Carlo had niks in de gaten tijdens de uitzending.

The Masked Singer is iedere vrijdag te zien bij RTL4. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's