Werkgever van in Groningen vermiste Thomas: 'We zijn aangeslagen en erg ongerust'

Werkgever van in Groningen vermiste Thomas: 'We zijn aangeslagen en erg ongerust'

Monday 18 December 2023 om 10:48

De 25-jarige Thomas van Zeewijk Vink, die in de nacht van vrijdag op zaterdag in Groningen vermist raakte, is helaas nog altijd niet gevonden. Nadat een grote zoektocht naar hem op zondag niets opleverde wordt die maandag weer hervat.

'Aangeslagen'
Het bedrijf waar Thomas werkzaam is, KAW Architecten, heeft inmiddels ook op zijn vermissing gereageerd. Dat deden ze op hun website: 'We zijn aangeslagen en maken ons zorgen over zijn welzijn. Met veel familie, vrienden, collega’s en in overeenstemming met de politie wordt er vanaf afgelopen zaterdag continu naar hem gezocht. De vermissing van Thomas heeft een grote impact op ons allemaal. We zijn erg ongerust en zoeken steun bij elkaar.'

De oproep van de politie en beelden van de zoektocht naar Thomas zie je hieronder:



Werkgever van in Groningen vermiste <em>Thomas</em>: 'We zijn aangeslagen en erg ongerust' De 25-jarige Thomas van Zeewijk Vink, die in de nacht van vrijdag op zaterdag in Groningen vermist raakte, is helaas nog altijd niet gevonden. Nadat een grote zoektocht naar hem op zondag niets opleverde wordt die maandag weer hervat. 'Aangeslagen'Het bedrijf waar Thomas werkzaam is, KAW Architecten, heeft inmiddels ook op zijn vermissing gereageerd. Dat deden ze op hun website: 'We zijn aangeslagen en maken ons zorgen over zijn welzijn. Met veel familie, vrienden, collega’s en in overeenstemming met de politie wordt er vanaf afgelopen zaterdag continu naar hem gezocht. De vermissing van Thomas heeft een grote impact op ons allemaal. We zijn erg ongerust en zoeken steun bij elkaar.' De oproep van de politie en beelden van de zoektocht naar Thomas zie je hieronder:
TV :
Werkgever van in Groningen vermiste Thomas: 'We zijn aangeslagen en erg ongerust'

Actuele video's

Meer actuele video's