Albert Verlinde: 'Boa's hebben we gewoon nodig en die hebben het al niet makkelijk' (Vandaag Inside)

Albert Verlinde: 'Boa's hebben we gewoon nodig en die hebben het al niet makkelijk' (Vandaag Inside)

Woensdag 20 december 2023 om 08:04

De nogal kritische opmerkingen van Özcan Akyol over boa's zijn niet bij iedereen goed gevallen en ook Albert Verlinde wist niet wat hij hoorde: 'Ik vind dat niet kunnen, serieus. Die mensen hebben we gewoon nodig want we hebben niet genoeg politieagenten. Die hebben het al niet makkelijk want mensen nemen ze vaak niet serieus en dan krijg je vanuit de nationale tv ook nog eens een douw na.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 19 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Albert Verlinde: 'Boa's hebben we gewoon nodig en die hebben het al niet makkelijk' (<em>Vandaag Inside</em>) De nogal kritische opmerkingen van Özcan Akyol over boa's zijn niet bij iedereen goed gevallen en ook Albert Verlinde wist niet wat hij hoorde: 'Ik vind dat niet kunnen, serieus. Die mensen hebben we gewoon nodig want we hebben niet genoeg politieagenten. Die hebben het al niet makkelijk want mensen nemen ze vaak niet serieus en dan krijg je vanuit de nationale tv ook nog eens een douw na.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 19 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's