Gerard Joling heeft passend cadeau voor Johan Derksen: 'Je kan er een kaars in doen'

Gerard Joling heeft passend cadeau voor Johan Derksen: 'Je kan er een kaars in doen'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 21 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Gerard Joling was donderdagavond te gast bij Vandaag Inside en bracht een cadeau mee voor Johan, Wilfred en René.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Gerard Joling</em> heeft passend cadeau voor <em>Johan Derksen</em>: 'Je kan er een kaars in doen' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 21 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Gerard Joling was donderdagavond te gast bij Vandaag Inside en bracht een cadeau mee voor Johan, Wilfred en René. Tekst gaat verder onder de video. KaarsTijdens het overhandigen van het cadeautje heeft het Vandaag Inside-trio geen enkel idee wat het is. "Je kunt er een kaars in doen, Johan!", verklaarde Gerard Joling. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Kaars
Tijdens het overhandigen van het cadeautje heeft het Vandaag Inside-trio geen enkel idee wat het is. "Je kunt er een kaars in doen, Johan!", verklaarde Gerard Joling.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's