Boa Vadym confronteert Vandaag Inside-tafel met uitspraken: 'Kwetsend en vernederend' (video)

Boa Vadym confronteert Vandaag Inside-tafel met uitspraken: 'Kwetsend en vernederend' (video)

Zaterdag 23 december 2023 om 11:45

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 22 december. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Na een relatief rustige periode is het in de laatste week voor kerst bij Vandaag Inside toch weer wat uit de hand gelopen. Dit keer werden - met behulp van Eus en Rutger Castricum - boa's flink door de mangel gehaald. Boa Vadym was zo dapper om de heren vrijdag te confronteren.

Lees verder onder de video.

Boa Vadym confronteert <em>Vandaag Inside</em>-tafel met uitspraken: 'Kwetsend en vernederend' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 22 december. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Na een relatief rustige periode is het in de laatste week voor kerst bij Vandaag Inside toch weer wat uit de hand gelopen. Dit keer werden - met behulp van Eus en Rutger Castricum - boa's flink door de mangel gehaald. Boa Vadym was zo dapper om de heren vrijdag te confronteren. Lees verder onder de video. BeledigendJohan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp gingen vrijdag het gesprek aan met boa Vadym na uitspraken die zijn gedaan in Vandaag Inside over boa's. Vadym noemt de uitspraken 'kwetsend, vernederend en buitenproportioneel'. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :

Beledigend
Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp gingen vrijdag het gesprek aan met boa Vadym na uitspraken die zijn gedaan in Vandaag Inside over boa's. Vadym noemt de uitspraken 'kwetsend, vernederend en buitenproportioneel'.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's