Hoogtepunten The Streamers kerstconcert in de Efteling: 'Super geslaagde avond'

Hoogtepunten The Streamers kerstconcert in de Efteling: 'Super geslaagde avond'

Van een adembenemende uitvoering van Coldplay's meest iconische hit 'Fix You' tot aan Youp van 't Hek die na 10 jaar zijn kerstklassieker 'Flappie' weer live bracht. The Streamers verzorgden gisteravond een betoverend kerstconcert vanuit de Efteling, met als doel zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel.

Tekst gaat verder onder de video.

Hoogtepunten <em>The Streamers</em> kerstconcert in de <em>Efteling</em>: 'Super geslaagde avond' Van een adembenemende uitvoering van Coldplay's meest iconische hit 'Fix You' tot aan Youp van 't Hek die na 10 jaar zijn kerstklassieker 'Flappie' weer live bracht. The Streamers verzorgden gisteravond een betoverend kerstconcert vanuit de Efteling, met als doel zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel. Tekst gaat verder onder de video. Eén miljoen mensenMaar liefst één miljoen mensen zongen thuis uit volle borst mee, en RTL Boulevard heeft de hoogtepunten voor ons allemaal op een rij gezet. Het concert was in principe gratis te bekijken voor iedereen, maar mensen konden er ook voor kiezen om een donatie te geven aan de organisatie die zich inzet voor kinderen die opgroeien in oorlog en geweld. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Hoogtepunten The Streamers kerstconcert in de Efteling: 'Super geslaagde avond'

Eén miljoen mensen
Maar liefst één miljoen mensen zongen thuis uit volle borst mee, en RTL Boulevard heeft de hoogtepunten voor ons allemaal op een rij gezet. Het concert was in principe gratis te bekijken voor iedereen, maar mensen konden er ook voor kiezen om een donatie te geven aan de organisatie die zich inzet voor kinderen die opgroeien in oorlog en geweld.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's