Live stream NK afstanden 2023 in Heerenveen (vrijdag 29 december)

Live stream NK afstanden 2023 in Heerenveen (vrijdag 29 december)

Kijk op vrijdag 29 december vanaf 18.20 uur LIVE naar het NK afstanden en mass start 2023 via de livestream hierboven.

Het NK afstanden is traditioneel het schaatstoernooi dat tussen het kerstdiner en de oudejaarschampagne wordt verreden en waarin de nieuwe afstandskampioenen van Nederland worden gekroond. Daarnaast worden ook tickets voor de EK's en WK's verdeeld.

Lees ook het volledige programma en tijdschema van het NK afstanden in Heerenveen.

Het Daikin NK Afstanden in Heerenveen is van donderdag 28 december tot en met zaterdag 30 december te zien op alle drie de NPO-zenders en online via NOS.nl en de Gids.tv-livestream. Hoogtepunten volgen ook bij Gids.tv.

Live stream <em>NK afstanden</em> 2023 in Heerenveen (vrijdag 29 december) Kijk op vrijdag 29 december vanaf 18.20 uur LIVE naar het NK afstanden en mass start 2023 via de livestream hierboven. Het NK afstanden is traditioneel het schaatstoernooi dat tussen het kerstdiner en de oudejaarschampagne wordt verreden en waarin de nieuwe afstandskampioenen van Nederland worden gekroond. Daarnaast worden ook tickets voor de EK's en WK's verdeeld. Lees ook het volledige programma en tijdschema van het NK afstanden in Heerenveen. Het Daikin NK Afstanden in Heerenveen is van donderdag 28 december tot en met zaterdag 30 december te zien op alle drie de NPO-zenders en online via NOS.nl en de Gids.tv-livestream. Hoogtepunten volgen ook bij Gids.tv. Bekijk ook Hilarisch! Rafael van der Vaart kan niet schaatsen (Shownieuws) Bekijk deze video »
Live :
Live stream NK afstanden 2023 in Heerenveen (vrijdag 29 december)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV