Zien: de Uil wint The Masked Singer en onthult zichzelf (video)

Zien: de Uil wint The Masked Singer en onthult zichzelf (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer van zondag 31 december. Je kunt The Masked Singer terugkijken op Gids.tv.

Er kan er maar eentje de winnaar zijn van The Masked Singer en dat is in dit geval de Uil. Maar wie zingt al weken de sterren van de hemel in het prachtige pak?

Zien: de Uil wint <em>The Masked Singer</em> en onthult zichzelf (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer van zondag 31 december. Je kunt The Masked Singer terugkijken op Gids.tv. Er kan er maar eentje de winnaar zijn van The Masked Singer en dat is in dit geval de Uil. Maar wie zingt al weken de sterren van de hemel in het prachtige pak? SterNa weken van gissen en raden heeft het panel van The Masked Singer nu toch een goed idee wie de Uil zou kunnen zijn. En ja, ze blijken goed te zitten. In het pak van de Uil zat namelijk niemand minder dan musicalster en theaterfenomeen Simone Kleinsma. The Masked Singer is iedere vrijdag te zien bij RTL4. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: de Uil wint The Masked Singer en onthult zichzelf (video)

Ster
Na weken van gissen en raden heeft het panel van The Masked Singer nu toch een goed idee wie de Uil zou kunnen zijn. En ja, ze blijken goed te zitten. In het pak van de Uil zat namelijk niemand minder dan musicalster en theaterfenomeen Simone Kleinsma.

The Masked Singer is iedere vrijdag te zien bij RTL4. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's