The Masked Singer: grote verbazing na ontmaskering Nijlpaard (video)

The Masked Singer: grote verbazing na ontmaskering Nijlpaard (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer van zondag 31 december. Je kunt The Masked Singer terugkijken op Gids.tv.

Het Nijlpaard is nét niet de winnaar van The Masked Singer, maar wat heeft ze het goed gedaan. Er zit nog een taak op: het masker afzetten. Wie heeft ons al die weken verbaasd met haar zangkusten?

<em>The Masked Singer</em>: grote verbazing na ontmaskering Nijlpaard (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer van zondag 31 december. Je kunt The Masked Singer terugkijken op Gids.tv. Het Nijlpaard is nét niet de winnaar van The Masked Singer, maar wat heeft ze het goed gedaan. Er zit nog een taak op: het masker afzetten. Wie heeft ons al die weken verbaasd met haar zangkusten? NijlpaardHoewel de Uil er met de winst vandoor ging, heeft ook het Nijlpaard een topprestatie neergezet in The Masked Singer. Maar wie zit er toch in het pak? Dat is niemand minder dan Kim-Lian van der Meij, tot verbazing bij het publiek. The Masked Singer is iedere vrijdag te zien bij RTL4. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.
TV :
The Masked Singer: grote verbazing na ontmaskering Nijlpaard (video)

Nijlpaard
Hoewel de Uil er met de winst vandoor ging, heeft ook het Nijlpaard een topprestatie neergezet in The Masked Singer. Maar wie zit er toch in het pak? Dat is niemand minder dan Kim-Lian van der Meij, tot verbazing bij het publiek.

The Masked Singer is iedere vrijdag te zien bij RTL4. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's