Heftig: vliegtuig vliegt in brand tijdens landing op airport Tokio (video)

Heftig: vliegtuig vliegt in brand tijdens landing op airport Tokio (video)

Dinsdag 2 januari om 11:10

Heftige beelden uit Japan: daar is op het vliegveld van Tokio een toestel tijdens de landing in brand gevlogen, met een enorme ravage tot gevolg. Volgens de eerste berichten hebben alle 379 passagiers het vliegtuig gelukkig veilig kunnen verlaten.

Botsing?
Wat is er precies gebeurd? 'De Japanse nieuwssite NHK meldt dat er mogelijk sprake was van een botsing met een vliegtuig van de Japanse kustwacht', zo valt te lezen op de website van RTL Nieuws.

Beelden van het incident zie je hieronder

Heftig: vliegtuig vliegt in brand tijdens landing op airport <em>Tokio</em> (video) Heftige beelden uit Japan: daar is op het vliegveld van Tokio een toestel tijdens de landing in brand gevlogen, met een enorme ravage tot gevolg. Volgens de eerste berichten hebben alle 379 passagiers het vliegtuig gelukkig veilig kunnen verlaten. Botsing?Wat is er precies gebeurd? 'De Japanse nieuwssite NHK meldt dat er mogelijk sprake was van een botsing met een vliegtuig van de Japanse kustwacht', zo valt te lezen op de website van RTL Nieuws. Beelden van het incident zie je hieronder Bekijk ook Johan Derksen haalt uit naar aso's die hulpverleners aanvallen: 'Verloedering van de maatschappij' Bekijk deze video » Inwoonster Geldermalsen wint bijna 5 miljoen euro: 'Oh oh oh... onwerkelijk' (Postcodekanjer) Bekijk deze video »
TV :
Heftig: vliegtuig vliegt in brand tijdens landing op airport Tokio (video)

Actuele video's

Meer actuele video's