Hélène Hendriks in De Oranjewinter: 'Jij tongzoent dan niet maar knuffel je wel?'

Hélène Hendriks in De Oranjewinter: 'Jij tongzoent dan niet maar knuffel je wel?'

Wednesday 3 January om 08:20

In De Oranjewinter gaat het over corona en elkaar aanraken waarna Hélène Hendriks haar sidekick Rutger Castricum een bijzondere vraag stelt: 'Jij kust dan niet, of jij tongzoent dan bijna niet maar knuffelen doe je wel?' Zijn antwoord én bijzondere reactie daarna zie je hieronder.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van dinsdag 2 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken via Gids.tv.

Hélène Hendriks in <em>De Oranjewinter</em>: 'Jij tongzoent dan niet maar knuffel je wel?' In De Oranjewinter gaat het over corona en elkaar aanraken waarna Hélène Hendriks haar sidekick Rutger Castricum een bijzondere vraag stelt: 'Jij kust dan niet, of jij tongzoent dan bijna niet maar knuffelen doe je wel?' Zijn antwoord én bijzondere reactie daarna zie je hieronder. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van dinsdag 2 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Zien: Angela de Jong lacht om sneer van Hélène Hendriks Bekijk deze video » De Oranjewinter terug: Hélène Hendriks' outfit op X en John de Bever die lach niet van gezicht kreeg Bekijk deze video »
TV :


Actuele video's

Meer actuele video's