Raymond Mens heeft geen voorkeur voor kandidaat Amerikaanse verkiezingen (De Oranjewinter)

Raymond Mens heeft geen voorkeur voor kandidaat Amerikaanse verkiezingen (De Oranjewinter)

Thursday 4 January om 09:38

Tafelgast bij De Oranjewinter Raymond Mens verwacht dit jaar vaak op televisie te kunnen verschijnen vanwege de aanstaande Amerikaanse verkiezingen waaraan Donald Trump weer mee wenst te doen. Raymond laat zich ontvallen dat hij geen voorkeur heeft voor een kandidaat. Alexander Pechtold is stomverbaasd en de discussie laait hoog op.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van woensdag 3 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken via Gids.tv.

Raymond Mens heeft geen voorkeur voor kandidaat <em>Amerikaanse verkiezingen</em> (<em>De Oranjewinter</em>) Tafelgast bij De Oranjewinter Raymond Mens verwacht dit jaar vaak op televisie te kunnen verschijnen vanwege de aanstaande Amerikaanse verkiezingen waaraan Donald Trump weer mee wenst te doen. Raymond laat zich ontvallen dat hij geen voorkeur heeft voor een kandidaat. Alexander Pechtold is stomverbaasd en de discussie laait hoog op. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van woensdag 3 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken via Gids.tv.
Talkshow :

Actuele video's

Meer actuele video's