Job Knoester ziek van nieuws over Khalid Kasem: 'Hartstikke fout' (video)

Job Knoester ziek van nieuws over Khalid Kasem: 'Hartstikke fout' (video)

Zaterdag 6 januari om 10:57

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van vrijdag 5 januari. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv.

Advocaat Job Knoester reageert via een videoverbinding op het nieuws over Khalid Kasem. De presentator legt zijn werkzaamheden voor de NPO neer vanwege beschuldigingen van omkoping in het AD.

Lees verder onder de video.

Job Knoester ziek van nieuws over <em>Khalid Kasem</em>: 'Hartstikke fout' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van vrijdag 5 januari. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv. Advocaat Job Knoester reageert via een videoverbinding op het nieuws over Khalid Kasem. De presentator legt zijn werkzaamheden voor de NPO neer vanwege beschuldigingen van omkoping in het AD. Lees verder onder de video. OpnameDe presentator zou in 2019 - in zijn tijd als advocaat - aan Peter R. de Vries hebben bekend dat hij een ambtenaar had omgekocht. Hiervan zou volgens het AD een geluidsopname zijn. In De Oranjewinter benadrukt Job Knoester dat we moeten afwachten, maar ook dat het er niet goed uitziet voor Kasem. De Oranjewinter is elke werkdag rond 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Opname
De presentator zou in 2019 - in zijn tijd als advocaat - aan Peter R. de Vries hebben bekend dat hij een ambtenaar had omgekocht. Hiervan zou volgens het AD een geluidsopname zijn. In De Oranjewinter benadrukt Job Knoester dat we moeten afwachten, maar ook dat het er niet goed uitziet voor Kasem.

De Oranjewinter is elke werkdag rond 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's