Catherine Keyl over kritiek Johan Derksen op cosmetische ingrepen: 'Heeft hij zelf nodig' (video)

Catherine Keyl over kritiek Johan Derksen op cosmetische ingrepen: 'Heeft hij zelf nodig' (video)

Saturday 6 January om 12:12

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van vrijdag 5 januari. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

Catherine Keyl over kritiek <em>Johan Derksen</em> op cosmetische ingrepen: 'Heeft hij zelf nodig' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van vrijdag 5 januari. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. Johan Derksen liet zich onlangs kritisch uit over de cosmetische ingrepen van Catherine Keyl. In De Oranjewinter reageert de presentatrice op de uitspraken van de besnorde analist door te stellen dat hij zelf best een facelift kan gebruiken. De Oranjewinter is elke werkdag rond 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :

Johan Derksen liet zich onlangs kritisch uit over de cosmetische ingrepen van Catherine Keyl. In De Oranjewinter reageert de presentatrice op de uitspraken van de besnorde analist door te stellen dat hij zelf best een facelift kan gebruiken.

De Oranjewinter is elke werkdag rond 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's