Jort Kelder dolt Rutger Castricum in De Oranjewinter: 'Vroeger echt een talent' (video)

Jort Kelder dolt Rutger Castricum in De Oranjewinter: 'Vroeger echt een talent' (video)

Saturday 6 January om 10:51

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van vrijdag 5 januari. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

Jort Kelder dolt Rutger Castricum in <em>De Oranjewinter</em>: 'Vroeger echt een talent' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van vrijdag 5 januari. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. Hélène Hendriks vraagt in De Oranjewinter Jort Kelder zijn mening te geven over Rutger Castricum. Volgens Kelder is Castricum in de afgelopen jaren wat liever geworden en dat is volgens hem geen goede ontwikkeling... De Oranjewinter is elke werkdag rond 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :

Hélène Hendriks vraagt in De Oranjewinter Jort Kelder zijn mening te geven over Rutger Castricum. Volgens Kelder is Castricum in de afgelopen jaren wat liever geworden en dat is volgens hem geen goede ontwikkeling...

De Oranjewinter is elke werkdag rond 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's