Stars On Stage: Gerard Joling laat zich van ingetogen kant zien en oogst lof (video)

Stars On Stage: Gerard Joling laat zich van ingetogen kant zien en oogst lof (video)

Saturday 6 January om 09:19

Stars On Stage gemist? Kijk de afleveringen terug via Gids.tv.

Gerard Joling heeft vrijdag indruk gemaakt op de jury van Stars On Stage met zijn ingetogen optreden. Bekijk de video hieronder.

Lees verder onder de video.

<em>Stars On Stage</em>: Gerard Joling laat zich van ingetogen kant zien en oogst lof (video) Stars On Stage gemist? Kijk de afleveringen terug via Gids.tv. Gerard Joling heeft vrijdag indruk gemaakt op de jury van Stars On Stage met zijn ingetogen optreden. Bekijk de video hieronder. Lees verder onder de video. ZangerGerard Joling is geen onbekende in de muziekwereld. In 1988 vertegenwoordigde Gerard zelfs Nederland tijdens het Eurovisie Songfestival. Musicals is iets dat hij nog nooit heeft gedaan. De zanger heeft tijdens de repetitie ook erg veel moeite om niet te wild te bewegen. Toch doet hij hiervoor zijn best, met als resultaat: een ingetogen versie van het nummer I Am What I Am. De jury is onder de indruk. Stars On Stage is vanaf vrijdag 5 januari wekelijks om 20.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten van Stars On Stage terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Stars On Stage: Gerard Joling laat zich van ingetogen kant zien en oogst lof (video)

Zanger
Gerard Joling is geen onbekende in de muziekwereld. In 1988 vertegenwoordigde Gerard zelfs Nederland tijdens het Eurovisie Songfestival. Musicals is iets dat hij nog nooit heeft gedaan. De zanger heeft tijdens de repetitie ook erg veel moeite om niet te wild te bewegen. Toch doet hij hiervoor zijn best, met als resultaat: een ingetogen versie van het nummer I Am What I Am. De jury is onder de indruk.

Stars On Stage is vanaf vrijdag 5 januari wekelijks om 20.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten van Stars On Stage terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's