Benjamin dumpt 'manipulatieve' Joshua in Winter Vol Liefde: 'Dit is geen fijne eigenschap van jou'

Benjamin dumpt 'manipulatieve' Joshua in Winter Vol Liefde: 'Dit is geen fijne eigenschap van jou'

Dinsdag 9 januari om 08:14

Benjamin heeft de ware aard van Joshua leren kennen en die bevalt hem allerminst. Het gevolg: exit voor de Amsterdammer, die tegen hem begon te schreeuwen omdat iets niet helemaal liep zoals die gewenst had. De horecamedewerker is er echt helemaal klaar mee: 'Jij kunt je niet aanpassen aan een ander.'

'Manipulatief'
Benjamin vindt Joshua, die zelf ook ineens weg wil want die zag de bui natuurlijk wel aankomen, erg dominant en: 'Ik gebruik het woord liever niet, maar een beetje manipulatief.' Zo, die zit. Hij vindt het geen prettige eigenschap en met zo iemand wil hij duidelijk geen relatie. Wat is de reactie van zijn date op deze aanval: 'Het doet me wel veel, moet ik eerlijk bekennen.' Nu nog hopen dat hij er iets van leert.

Bekijk het fragment van Winter Vol Liefde hieronder

Benjamin dumpt 'manipulatieve' Joshua in <em>Winter Vol Liefde</em>: 'Dit is geen fijne eigenschap van jou' Benjamin heeft de ware aard van Joshua leren kennen en die bevalt hem allerminst. Het gevolg: exit voor de Amsterdammer, die tegen hem begon te schreeuwen omdat iets niet helemaal liep zoals die gewenst had. De horecamedewerker is er echt helemaal klaar mee: 'Jij kunt je niet aanpassen aan een ander.' 'Manipulatief'Benjamin vindt Joshua, die zelf ook ineens weg wil want die zag de bui natuurlijk wel aankomen, erg dominant en: 'Ik gebruik het woord liever niet, maar een beetje manipulatief.' Zo, die zit. Hij vindt het geen prettige eigenschap en met zo iemand wil hij duidelijk geen relatie. Wat is de reactie van zijn date op deze aanval: 'Het doet me wel veel, moet ik eerlijk bekennen.' Nu nog hopen dat hij er iets van leert. Bekijk het fragment van Winter Vol Liefde hieronder Winter Vol Liefde is van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 en een week vooruit te streamen bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten van Winter Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Winter Vol Liefde: Esmeralda komt niet meer bij na deze grap van Guido Bekijk deze video » Benjamin (Winter Vol Liefde): 'Een van de mannen spreek ik nog' Bekijk deze video » Benjamin uit Winter Vol Liefde doet DIT voor 50 euro Bekijk deze video » Benjamin uit Winter Vol Liefde schrikt van nieuwe look: 'Kan mezelf niet aankijken' (video) Bekijk deze video »
TV :
Benjamin dumpt 'manipulatieve' Joshua in Winter Vol Liefde: 'Dit is geen fijne eigenschap van jou'

Winter Vol Liefde is van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 en een week vooruit te streamen bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten van Winter Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's