De Oranjewinter: Albert en Hélène willen álles weten over nieuwe vriend Lilian Marijnissen

De Oranjewinter: Albert en Hélène willen álles weten over nieuwe vriend Lilian Marijnissen

Woensdag 10 januari om 08:09

Het gaat goed met Lilian Marijnissen en dat komt wellicht deels ook door een ontwikkeling in haar privé-leven: 'Ik heb sinds een tijdje een nieuwe liefde in mijn leven', vertelt de gestopte SP-fractievoorzitter in De Oranjewinter. Daar willen Albert Verlinde en Hélène Hendriks natuurlijk álles over weten!

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van dinsdag 9 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken via Gids.tv.

De Oranjewinter: Albert en Hélène willen álles weten over nieuwe vriend <em>Lilian Marijnissen</em> Het gaat goed met Lilian Marijnissen en dat komt wellicht deels ook door een ontwikkeling in haar privé-leven: 'Ik heb sinds een tijdje een nieuwe liefde in mijn leven', vertelt de gestopte SP-fractievoorzitter in De Oranjewinter. Daar willen Albert Verlinde en Hélène Hendriks natuurlijk álles over weten! Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van dinsdag 9 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's