In De Oranjewinter zijn Rutger Castricum, Gerard Joling en Jack van Gelder het eens over Ernst Kuipers

In De Oranjewinter zijn Rutger Castricum, Gerard Joling en Jack van Gelder het eens over Ernst Kuipers

Thursday 11 January om 11:05

In De Oranjewinter zijn Rutger Castricum, Gerard Joling en Jack van Gelder het roerend met elkaar eens over het voortijdig vertrek van Ernst Kuipers als minister van Volksgezondheid. Ernst Kuipers verruilt per 10 januari 2024 zijn demissionaire ministerspost voor een functie in het buitenland. Gerard Joling noemt hem een eikel, volgens Jack is Kuipers 'besmet' en Rutger is er klaar mee...

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van woensdag 10 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken via Gids.tv.

In <em>De Oranjewinter</em> zijn Rutger Castricum, Gerard Joling en Jack van Gelder het eens over <em>Ernst Kuipers</em> In De Oranjewinter zijn Rutger Castricum, Gerard Joling en Jack van Gelder het roerend met elkaar eens over het voortijdig vertrek van Ernst Kuipers als minister van Volksgezondheid. Ernst Kuipers verruilt per 10 januari 2024 zijn demissionaire ministerspost voor een functie in het buitenland. Gerard Joling noemt hem een eikel, volgens Jack is Kuipers 'besmet' en Rutger is er klaar mee... Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van woensdag 10 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken via Gids.tv.
Talkshow :

Actuele video's

Meer actuele video's