Docu Lutsharel Geertruida op streamingsdienst Feyenoord: 'Goed van hem' (De Oranjewinter)

Docu Lutsharel Geertruida op streamingsdienst Feyenoord: 'Goed van hem' (De Oranjewinter)

Friday 12 January om 09:00

Feyenoorder Lutsharel Geertruida verschijnt niet vaak pratend in beeld: 'Die stottert en is eigenlijk maar heel weinig voor de camera geweest. Dat durft hij niet', vertelt Chris Woerts bij De Oranjewinter.

'Mooi om te zien'
Daar komt echter verandering in, nu Feyenoord met een eigen streamingsdienst komt: 'Volgende week gaat een documentaire van hem in première en dan hoor je hem praten', aldus Woerts. Vervolgens wordt een stuk daarvan getoond en dat kan Hélène Hendriks wel bekoren: 'Mooi om te zien en ook goed van hem.'

Hieronder zie je een fragment uit De Oranjewinter van donderdag 11 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken via Gids.tv.

Docu <em>Lutsharel Geertruida</em> op streamingsdienst Feyenoord: 'Goed van hem' (De Oranjewinter) Feyenoorder Lutsharel Geertruida verschijnt niet vaak pratend in beeld: 'Die stottert en is eigenlijk maar heel weinig voor de camera geweest. Dat durft hij niet', vertelt Chris Woerts bij De Oranjewinter. 'Mooi om te zien'Daar komt echter verandering in, nu Feyenoord met een eigen streamingsdienst komt: 'Volgende week gaat een documentaire van hem in première en dan hoor je hem praten', aldus Woerts. Vervolgens wordt een stuk daarvan getoond en dat kan Hélène Hendriks wel bekoren: 'Mooi om te zien en ook goed van hem.' Hieronder zie je een fragment uit De Oranjewinter van donderdag 11 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's