Douwe Bob: 'Zo bezopen was ik, dit is niet de gast die ik wil zijn' (RENZE)

Douwe Bob: 'Zo bezopen was ik, dit is niet de gast die ik wil zijn' (RENZE)

Friday 12 January om 11:06

Douwe Bob is terug van een bezoek aan een afkickkliniek in Thailand, waar hij kort na een veelbesproken ruzie in Abcoude zijn heil zocht. Wat gebeurde daar nou precies waardoor hij zo door het lint ging? 'Ik moet je eerlijk zeggen dat ik het niet eens meer weet, zo bezopen was ik', vertelde hij donderdagavond bij RENZE.

'Alcohol is mijn poison'
Toen hij de beelden terugzat schrok hij echter wel van zichzelf: 'Ik dacht.. dit gaat echt een stap te ver. Ik zag mezelf dronken zijn, heel erg. Ik merkte gewoon van.. dit is niet de gast die ik wil zijn.' Daarom is de zanger nu helemaal gestopt met het nuttigen van alcohol: 'Het is mijn poison en ik ga het nooit meer gebruiken.' De tijd zal het leren.

Bekijk het fragment van RENZE in de video van Shownieuws hieronder

Douwe Bob: 'Zo bezopen was ik, dit is niet de gast die ik wil zijn' (<em>RENZE</em>) Douwe Bob is terug van een bezoek aan een afkickkliniek in Thailand, waar hij kort na een veelbesproken ruzie in Abcoude zijn heil zocht. Wat gebeurde daar nou precies waardoor hij zo door het lint ging? 'Ik moet je eerlijk zeggen dat ik het niet eens meer weet, zo bezopen was ik', vertelde hij donderdagavond bij RENZE. 'Alcohol is mijn poison'Toen hij de beelden terugzat schrok hij echter wel van zichzelf: 'Ik dacht.. dit gaat echt een stap te ver. Ik zag mezelf dronken zijn, heel erg. Ik merkte gewoon van.. dit is niet de gast die ik wil zijn.' Daarom is de zanger nu helemaal gestopt met het nuttigen van alcohol: 'Het is mijn poison en ik ga het nooit meer gebruiken.' De tijd zal het leren. Bekijk het fragment van RENZE in de video van Shownieuws hieronder Bekijk ook Zien: 'dronken Douwe Bob misdraagt zich in Abcoude' (video) Bekijk deze video » Update sneeuwstorm woensdag: '30-40 cm sneeuw in Limburg?' Bekijk deze video » Heftig: hond Wibi Soerjadi valt augurkenkoning Oos Kesbeke aan, bekijk de beelden Bekijk deze video » Rogier Smit luidt noodkreet bij afkickkliniek Abcoude: 'NU hulp nodig!' (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's