Zondag op vier: nieuwe talkshow van Pernille la Lau start 14 januari op RTL 4

Zondag op vier: nieuwe talkshow van Pernille la Lau start 14 januari op RTL 4

<em>Zondag op vier</em>: nieuwe talkshow van Pernille la Lau start 14 januari op RTL 4 Pernille la Lau keert weer terug bij RTL 4 met haar eigen talkshow: Zondag op vier. Nadat vorig jaar een einde kwam aan het iconische programma Koffietijd, krijgt Pernille haar eigen praatprogramma op de zondagochtend. Het gaat over ‘ondernemen, entertainen en goed doen voor elkaar’, zo laat de presentatrice weten in een video. Bekijk de promo-video van Zondag op vier hieronder. Zondag op vier is vanaf zondag 14 januari iedere week om 09.30 uur te zien op RTL 4. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Zakenvuur (@zakenvuur) Emotioneel einde Koffietijd: ‘Ik keek om en zag: ze zijn allemaal aan het huilen!’ Bekijk deze video » Heftig: hond Wibi Soerjadi valt augurkenkoning Oos Kesbeke aan, bekijk de beelden Bekijk deze video »

Pernille la Lau keert weer terug bij RTL 4 met haar eigen talkshow: Zondag op vier. Nadat vorig jaar een einde kwam aan het iconische programma Koffietijd, krijgt Pernille haar eigen praatprogramma op de zondagochtend. Het gaat over ‘ondernemen, entertainen en goed doen voor elkaar’, zo laat de presentatrice weten in een video.

Bekijk de promo-video van Zondag op vier hieronder. Zondag op vier is vanaf zondag 14 januari iedere week om 09.30 uur te zien op RTL 4.

Actuele video's

Meer actuele video's