Live stream EK shorttrack 2024 (zaterdag 13 januari)

Live stream EK shorttrack 2024 (zaterdag 13 januari)

Kijk hieronder op zaterdag 13 januari vanaf 13.30 uur LIVE naar het EK shorttrack in Gdansk.

Klik op de play knop hierboven om naar de livestream te gaan

De shorttrackers zijn onderweg naar het WK en doen - net als vorig jaar - een tussenstop in het Poolse Gdansk voor het Europees kampioenschap. De grote namen zijn er vanwege langlopende of kortlopende blessures niet bij: kan de Nederlandse equipe alsnog indruk maken.

Het EK shorttrack in Gdansk, Polen is op 13 en 14 januari 2024 live te zien via onder meer NPO 1 en de Gids.tv-livestream. Hoogtepunten volgen ook bij Gids.tv.

Live stream <em>EK shorttrack</em> 2024 (zaterdag 13 januari) Kijk hieronder op zaterdag 13 januari vanaf 13.30 uur LIVE naar het EK shorttrack in Gdansk. Klik op de play knop hierboven om naar de livestream te gaan De shorttrackers zijn onderweg naar het WK en doen - net als vorig jaar - een tussenstop in het Poolse Gdansk voor het Europees kampioenschap. De grote namen zijn er vanwege langlopende of kortlopende blessures niet bij: kan de Nederlandse equipe alsnog indruk maken. Het EK shorttrack in Gdansk, Polen is op 13 en 14 januari 2024 live te zien via onder meer NPO 1 en de Gids.tv-livestream. Hoogtepunten volgen ook bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Jens van 't Wout wint verrassend de 1500 meter in Salt Lake City Bekijk deze video » Heleen van Royen: EK Shorttrack deelt nep medailles uit (video) Bekijk deze video »
Live :
Live stream EK shorttrack 2024 (zaterdag 13 januari)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV