Hélène Hendriks teleurgesteld in Ben van der Burg: 'Je bent vreemdgegaan!' (video)

Hélène Hendriks teleurgesteld in Ben van der Burg: 'Je bent vreemdgegaan!' (video)

Saturday 13 January om 11:16

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van vrijdag 12 januari. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

Hélène Hendriks teleurgesteld in Ben van der Burg: 'Je bent vreemdgegaan!' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van vrijdag 12 januari. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. Hélène Hendriks opent de laatste uitzending van De Oranjewinter met het uiten van haar teleurstelling in een van de tafelgasten. Ben van der Burg is namelijk 'vreemdgegaan'. De stamgast van de SBS-talkshows was namelijk te gast bij een andere talkshow. De Oranjewinter is elke werkdag rond 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :

Hélène Hendriks opent de laatste uitzending van De Oranjewinter met het uiten van haar teleurstelling in een van de tafelgasten. Ben van der Burg is namelijk 'vreemdgegaan'. De stamgast van de SBS-talkshows was namelijk te gast bij een andere talkshow.

De Oranjewinter is elke werkdag rond 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's