Noa Vahle en Hélène Hendriks genieten van Yves Berendse in laatste Oranjewinter (video)

Noa Vahle en Hélène Hendriks genieten van Yves Berendse in laatste Oranjewinter (video)

Saturday 13 January om 11:43

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van vrijdag 12 januari. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

Noa Vahle en <em>Hélène Hendriks</em> genieten van Yves Berendse in laatste <em>Oranjewinter</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van vrijdag 12 januari. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. Het zit er al weer op voor Hélène Hendriks en De Oranjewinter, want maandag keren de heren van Vandaag Inside terug in de avond van SBS6. Als speciale afsluiter is vrijdagavond volkszanger Yves Berendse ingevlogen. De Oranjewinter is elke werkdag rond 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :

Het zit er al weer op voor Hélène Hendriks en De Oranjewinter, want maandag keren de heren van Vandaag Inside terug in de avond van SBS6. Als speciale afsluiter is vrijdagavond volkszanger Yves Berendse ingevlogen.

De Oranjewinter is elke werkdag rond 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's