Kijkcijfers De Oranjewinter net zo goed als van Vandaag Inside (video)

Kijkcijfers De Oranjewinter net zo goed als van Vandaag Inside (video)

Saturday 13 January om 14:03

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van vrijdag 12 januari. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv.

De Oranjewinter van Hélène Hendriks had in de eerste week uitstekende kijkcijfers. Naar iedere uitzending keken minstens een miljoen mensen en daarmee doet de talkshow het eigenlijk net zo goed als Vandaag Inside. Bovendien zijn de cijfers een stuk hoger dan die van De Oranjezomer. Vaste gast Jack van Gelder blikte vrijdagavond alvast terug op twee mooie weken.

Kijkcijfers <em>De Oranjewinter</em> net zo goed als van <em>Vandaag Inside</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van vrijdag 12 januari. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv. De Oranjewinter van Hélène Hendriks had in de eerste week uitstekende kijkcijfers. Naar iedere uitzending keken minstens een miljoen mensen en daarmee doet de talkshow het eigenlijk net zo goed als Vandaag Inside. Bovendien zijn de cijfers een stuk hoger dan die van De Oranjezomer. Vaste gast Jack van Gelder blikte vrijdagavond alvast terug op twee mooie weken. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Kijk Op Kijkcijfers (@kijkopkijkcijfer) De Oranjewinter is elke werkdag rond 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :

De Oranjewinter is elke werkdag rond 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's