Bekijk de trailer van Een huis vol emigreert, vanaf 2 februari op NPO Start

Bekijk de trailer van Een huis vol emigreert, vanaf 2 februari op NPO Start

Vanaf vrijdag 2 februari kun je op NPO 1 kijken naar Een huis vol emigreert. De grote gezinnen Kraan en Jelies uit Een huis vol worden gevolgd in deze serie.

Plot
In een speciale serie van Een huis vol volgen we de familie Jelies en de familie Kraan terwijl ze hun levens in Nederland achter zich laten en een avontuur aangaan in het buitenland. Waar de familie Jelies Tollebeek gaat verlaten om hun Spaanse droom te verwezenlijken, volgen we de familie Kraan tijdens hun emigratie naar Luxemburg, waar ze een camping gaan runnen.

Een huis vol emigreert is vanaf 2 februari iedere vrijdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Bekijk de trailer hieronder.

Bekijk de trailer van <em>Een huis vol emigreert</em>, vanaf 2 februari op NPO Start Vanaf vrijdag 2 februari kun je op NPO 1 kijken naar Een huis vol emigreert. De grote gezinnen Kraan en Jelies uit Een huis vol worden gevolgd in deze serie. PlotIn een speciale serie van Een huis vol volgen we de familie Jelies en de familie Kraan terwijl ze hun levens in Nederland achter zich laten en een avontuur aangaan in het buitenland. Waar de familie Jelies Tollebeek gaat verlaten om hun Spaanse droom te verwezenlijken, volgen we de familie Kraan tijdens hun emigratie naar Luxemburg, waar ze een camping gaan runnen. Een huis vol emigreert is vanaf 2 februari iedere vrijdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Bekijk de trailer hieronder. Bekijk ook Zoet: kinderen familie Nagelkerke (Een Huis Vol) doen swingend dansje Bekijk deze video » Een Huis Vol Emigreert: volg families Jelies en Kraan in buitenland vanaf 2 februari op NPO1 Bekijk deze video » Familie Blom in Een huis vol gaat op reis en krijgt veel kritiek op X Bekijk deze video » Een huis vol: Giovanna fietst 'met zonder wieltjes' Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk de trailer van Een huis vol emigreert, vanaf 2 februari op NPO Start

Actuele video's

Meer actuele video's